Uw bedrijf beveiligen

Zou het niet ideaal zijn als u uw bedrijf op afstand in de gaten kon houden? Dat kan met het alarmsysteem van SmartAlarm. Dit is een online alarmsysteem. U maakt een persoonlijk account aan en vervolgens kunt u, met behulp van de SmartCam, uw bedrijf in de gaten houden op uw telefoon, tablet of computer. U kunt instellen dat u meldingen krijgt zodra de camera’s beweging registreren. Bovendien kunt u meerdere mensen aansluiten op het account, zodat collega’s ook een melding kunnen krijgen. Bovendien kunt u, als u een melding krijgt, meteen controleren of het gaat om een inbraak of dat er sprake is van vals alarm. Misschien liep er een spinnetje over de camera?

Naast een alarmsysteem kunt u meer zaken aansluiten op uw persoonlijke account. Zo kunt u bijvoorbeeld de thermostaat op afstand bedienen zodat u zeker weet dat het lekker warm is als u op uw werk aankomt.

Meer informatie

Benieuwd geworden naar het alarmsysteem van SmartAlarm? Kijk dan op de website: www.smartalarm.nl. Hier staat veel informatie gegeven over het alarm en over alle mogelijkheden. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen? Op de website vindt u ook de contactgegevens van de klantenservice.