Paella voor de hele familie

Ben jij opzoek naar een nieuwe en heerlijke recept voor de zondagavond met de familie? Dan is het misschien een heerlijk idee om de Paella eens uit te proberen, dit is een lekker recept die meestal in de Spaanse keuken wordt klaargemaakt.

Bijna iedereen is gek op Spaanse gerechten, dit komt door de heerlijke kruiden die ze gebruiken en de manier waarop ze het voorbereiden. Ook de Paella wordt in de Spaanse keuken heel veel gemaakt, toch is een oorspronkelijk een Valenciaans gerecht en niet een Spaans gerecht. Dit kan alleen maar betekenen dat de Paella zo lekker is, dat de Spaanse keuken het heeft overgenomen en ook veel gebruik van maakt. De Paella wordt gemaakt met de hoofdingrediënt rijs, verder worden er zeevruchten zoals vis en schaaldieren aan toegevoegd. Ook konijn en kip worden aan dit heerlijke gerecht toegevoegd. Verder komen er ook basistomaten bij en ook paprika wordt er vaak bijgedaan. Sommige mensen vinden het lekker door erwten erbij te doen, toch wordt dit niet gebruikt bij de meeste Spaanse mensen, dit wordt eerder gezien als een misdaad bij velen.

Wil jij heerlijk genieten met de hele familie van Paella, dan kan dit heel makkelijk. Zoek het eens online op en geniet er met de hele familie van. Wil je zelf paella maken of meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

1