Meer uit uw online aanwezigheid halen!

Bent u een fanatiek gamer? Wellicht wilt u dan uit sommige spellen net wat meer halen dan de standaard gebruiker. Voor spellen als FIFA 2015 kunt u bijvoorbeeld zogenoemde 'FUT coins aanschaffen', waarmee u in het spel de beste spelers kunt aanschaffen.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn in Europa een gigantisch groot succes, maar binnenkort worden de toestellen ook beschikbaar op de Chinese markt. Op dit moment hebben al ruim 2 miljoen Chinezen het toestel besteld, ondanks dat hij officieel nog steeds niet verkrijgbaar is. Het is al langere tijd bekend dat China voor Apple een enorm belangrijke afzetmarkt is, dit blijkt ook uit het aantal pre-orders van het nieuwe pareltje van Apple. Wilt u op uw iPhone 6 ook graag WhatsApp Plus installeren? Zoals de Fransen ook wel zeggen 'Descargar WhatsApp gratis!'

Natuurlijk is China voor Apple ook een hele competitieve markt, tenslotte zijn er ook een heleboel budget-smartphone producenten actief op die telecommarkt. Het is voor Apple nog altijd vrij lastig om een smartphone met een vrij aardig prijskaartje op de markt te zetten in China, maar het lijkt ze toch keer op keer goed te lukken.

Niet alleen in China zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus een gigantisch succes, ook in Europa is het toestel in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. Met de verkoopcijfers van de iPhone 6 heeft Apple eerdere modellen zoals de iPhone 5C, iPhone 5S en de Huawei Ascend G7 al met gemak overtroffen. Het is natuurlijk altijd onbekend of dit succes aan blijft houden, maar naar verwachting zal dit wel het geval zijn. Het succes van deze toestellen is bijna net zo groot als het aantal Facebook downloads! We kunnen dus concluderen dat de iPhone 6 zeker een groot succes is. Bent u overtuigd om dit toestel ook te kopen, of kiest u liever voor Sim Only vergelijken?