Is het mogelijk om te besparen op printerinkt?

Zoals je weet, is printerinkt redelijk duur. Soms kosten de inktpatronen nog meer dan je printer zelf. Wist je dat het mogelijk is om te besparen op printerinkt? Dit kan met de onderstaande tips.

 

Voor ieder merk, model en printertype is weer andere printerinkt verkrijgbaar. Voordat je cartridges koopt, is het belangrijk dat je eerst nagaat van welk merk, model en type je printer is. Als je dit weet, kun je gericht op zoek gaan naar goedkope printerinkt.

 

Meer printerinkt voor een lagere prijs

In een veelzijdige inkt-webshop, zoals Goedkoopprinten.nl, vind je twee soorten printerinkt; die van het originele merk en het eigen huismerk. De inktpatronen van het huismerk zijn kopieën van die van het duurde, originele merk. De kwaliteit ervan is bijna even goed en vaak bevat een huismerkcartridge nog meer inkt. Voor een lagere prijs heb je dus meer printerinkt!

 

Het is dus een goed idee om goedkopere printer inkt van het huismerk te bestellen. Een inktpatroon van het huismerk past natuurlijk ook goed in je printer. In de webshop kun je heel makkelijk op zoek gaan naar geschikte printerinkt. Dit doe je door in het zoekmenu het merk, model en type printer te selecteren. Je krijgt dan gelijk een overzicht van geschikte, voordelige printer inkt.

 

Een voordelig multipack printerinkt

Het is helemaal een aanrader om een voordelig multipack printerinkt van het huismerk aan te schaffen. Een set bevat diverse patronen zwarte en gekleurde inkt. Hiermee ben je zeer voordelig uit en in een keer klaar. Je hoeft de komende maanden dan geen printer inkt meer te bestellen.

Goedkope printer inkt in de aanbieding

Bestel printerinkt altijd ruim op tijd. Zo voorkom je dat je een keer zonder inkt zit op een moment dat je net een belangrijk document moet afdrukken. Houdt dan ook de aanbiedingen in de gaten. Door goedkope printer inkt in de aanbieding te kopen, bespaar je al snel tientallen euro’s.