iPhone 6 Рh̩t nieuwe paradepaardje

De Apple iPhone 6 moet het nieuwe paradepaardje worden van Apple. De nieuwe smartphone die in september van 2014 het levenslicht zal zien beschikt over sterk verbeterde specificaties ten opzichte van haar voorganger. Zo is er niet alleen het grotere beeldscherm, maar beschikt het toestel ook over een sterk verbeterde camera en heeft het een 64-bit A8-chip processor aan boord wat de nieuwe iPhone smartphone 20 procent sneller maakt in vergelijking met voorgaande uitvoeringen. Een andere interessante vernieuwing is de zogenaamde M8 motion-coprocessor.

Dit onderdeel maakt het mogelijk om activiteiten en de gezondheid van de gebruiker te meten. De coprocessor ligt uiteraard ook aan de basis van de verschillende gezondheid & huis gerelateerde apps die in de komende maanden zullen verschijnen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de iPhone 6 biedt haar gebruikers opnieuw een behoorlijk aantal interessante en innovatieve vernieuwingen!

Twee iPhone 6 toestellen

Wanneer je er voor kiest om de iPhone 6 in huis te halen zal je een keuze moeten maken uit de twee verschillende versies van het toestel. De nieuwe iPhone van Apple verschijnt immers met twee verschillende schermgroottes op de markt, namelijk 4,7-inch en 5,5-inch. Beide toestellen beschikken wel over hetzelfde design waarbij vooral de lijnen op de achterzijde opvallen. Deze lijnen bedekken echter de uitsparingen die gemaakt zijn voor de antennes. Wat verder opvalt, is dat de smartphone een stuk ronder is dan de voorgaande versies. De hoeken mogen dan wel afgerond zijn, het is en blijft op vlak van design nog steeds een echte Apple smartphone. De iPhone 6 toestellen zullen verkrijgbaar zijn vanaf 26 september 2014 en verschijnen in drie verschillende kleuren, namelijk zilver, goud en spacegrijs.