Haarimplantatie en haarimplantaten

Een haarimplantatie is voor veel mensen erg duur. Tijdens een behandeling worden meestal tussen de 1.000 en 6.000 haren getransplanteerd. Dit is afhankelijk van veel factoren. Onder andere uw budget is van doorslaggevend belang. Wanneer iemand namelijk weinig geld heeft voor de behandeling van het haar, kunnen er ook minder haren worden getransplanteerd. Weet u al hoeveel haren er voor u nodig zijn? En weet u hoeveel nieuw haar u kunt betalen. Wanneer u geen budget heeft voor een volledige behandeling, kan het resultaat namelijk uiteindelijk misschien een beetje tegenvallen.

Wat kosten haarimplantaten?
De haarimplantaat kosten verschillen per kliniek. De kosten van haarimplantaten verschillen daarnaast ook sterk per land waarin de behandeling wordt uitgevoerd. De prijs van 1 haarimplantaat neemt af, wanneer het aantal haarimplantaten toeneemt. Bij een grote behandeling betaalt u daarom minder per haarimplantaat. Bij een kleine haarimplantatie behandeling betaalt u hierdoor vaak juist meer voor een haarimplantaat. De kosten van 1 haarimplantaat of graft varieert over het algemeen van zo’n 1 euro per graft tot soms wel 6 euro per graft. Dit is onder andere afhankelijk van de soort behandeling.

Haarimplantatie iets voor u?
Is haarimplantatie nu iets voor u? Bekijk eens voor en na foto’s van verschillende klinieken. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van deze behandeling. U kunt dan bovendien ook inschatten wat een bepaalde hoeveelheid haarimplantaten voor u zouden kunnen betekenen. Wellicht dat er met weinig grafts al een mooi haartransplantatie resultaat kan worden behaald. Het is echter ook mogelijk dat u meer haarimplantaten nodig heeft dan het budget dat u hiervoor beschikbaar heeft. Als je eerst liever meer informatie wilt, kijk dan eens op http://www.hairplusmc.nl/ of http://www.haarstichting.nl/haartransplantatie

1