Groter, sterker, beter en mooier: de Microsoft Lumia 950 XL

Elk jaar zijn er verschillende telefoons die mee mogen strijden om de titel: ‘beste smartphone van het jaar’. De Lumia serie heeft daarin nog nooit echt mee mogen doen, tot nu. De Microsoft Lumia 950 XL concurreert op alle vlakken mee met concurrenten als de Samsung Galaxy S6 of de iPhone 5S. Dankzij zijn sterke 2.0 GHz Quadcore processor is de Lumia 950 XL een razendsnelle telefoon die ook nog eens heel goed werkt.

Wat zijn de specificaties van de Lumia 950 XL?

De Lumia 950 XL heeft een werkgeheugen van 3 GB, dit samen met de eerder genoemde processor zorgt voor een telefoon waar prima op gewerkt kan worden. Verder maakt de Lumia 930 gebruik van het Windows 8.1 besturingssysteem, waardoor de Microsoft Lumia 950 XL gekoppeld kan worden aan een computer met Windows. Hierdoor heeft u al uw bestanden altijd in uw broekzak zitten, door middel van Onedrive, Dropbox of een ander opslagpunt in de Cloud. De Lumia 950 XL heeft verder een camera van maar liefst 20 MP aan de voorkant, een schermresolutie van 1440×2560 en een pixeldichtheid van 518 ppi. Hierdoor is de kwaliteit van de foto’s maar ook het bekijken van foto’s en filmpjes van spectaculaire kwaliteit. De Microsoft Lumia 950 XL is qua specificaties één van de betere telefoons in deze prijsklasse.

Hoe is het uiterlijk van de Microsoft Lumia 950 XL?

De Lumia 950 XL heeft een prachtig uiterlijk, dankzij de metalen rand krijg je het gevoel alsof je een limited edition telefoon vast houdt. Het is stijlvol maar ook nog eens heel sterk en krasbestendig dankzij het gebruik van Cornered Gorilla Glass 3. Al met al koop je voor maar liefst 699 euro een hele goede telefoon. Het is een hoop geld, maar in vergelijking tot concurerede modellen is de Microsoft Lumia 950 XL het meest voordelig. Koop deze telefoon daarom vandaag nog!