Een Liebherr koelkast kopen

De vrieskasten van Liebherr zijn van de hoogste kwaliteit en worden inmiddels door heel Nederland verkocht, er zijn ook professionele vrieskasten van Liebherr verkrijgbaar die geschikt zijn voor winkels, en restaurants.

 

De Liebherr vrieskasten voor de consumenten kan je tegenwoordig in elke winkel vinden dat huishoudelijke apparaten verkoopt, zoals de Media Markt en Liebherr verkoopt zelf ook nog een tal van huishoudelijke apparaten. De professionele vrieskasten vind je bij de groothandelaren en natuurlijk ook online.

 

Het verschil tussen de professionele vrieskasten en de consumenten vrieskasten is dat de professionele vaak veel groter zijn, omdat er meer ruimte nodig is. De professionele vrieskasten van Liebherr komen ook in display uitvoeringen wat je in het huis natuurlijk niet nodig hebt, maar in een winkel is het wel fijn wanneer de klanten de producten kunnen zien. De vrieskasten zijn ook nog eens voorzien van mooie led verlichting wat de producten heel mooi naar buiten doet komen. Liebherr maakt ook grote inbouwvrieskasten voor als je echt veel opslag ruimte nodig hebt en deze kunnen ook heel makkelijk geïnstalleerd worden.

 

Alle Liebherr producten worden gemaakt met de gedachte aan het milieu en zo kunnen heel veel onderdelen van de producten hergebruikt worden. De vrieskasten zijn ook heel zuinig en duurzaam zo bespaar je dus niet alleen het milieu, maar je bespaart ook nog eens flink wat geld. Meer weten? Kijk op deze of deze website.