De voordelen van een leaseauto!

Tegenwoordig heb je de keuze uit diverse leasecontracten. Zo kun je eenvoudig een leaseauto afsluiten via het werk, echter kiezen ook steeds meer mensen voor een private leaseauto. Maar wat zijn de exacte voordelen van een leaseauto ten opzichte van een auto kopen? Wij hebben een aantal eigenschappen voor u op een rijtje gezet.

Vroeger was een leasecontract nog lang!

Tegenwoordig hoef je niet meer bang te zijn dat je een leaseauto enkel nog met een lange termijn vast kunt leggen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor shortlease. Bij shortlease kun je al een leaseauto afnemen als zzp’er of mkb’er vanaf een looptijd van 2 maanden. Wil je daarna het contract opzeggen? Dan kan dit al na een week.

Inbegrepen onderdelen

Waar je bij het kopen van een auto tegen allerlei overige kosten aanloopt, zoals verzekeringen, belastingen, banden en accessoires en apk-keuring, hoef je je bij een shortleasecontract of ander leasecontract vaak niet rekening te houden met deze kosten, aangezien deze al bij de prijs inbegrepen zitten. Je ziet zelfs vaak dat er vervangend vervoer geregeld wordt indien je auto pech heeft.

Rij altijd nieuw!

Shortlease is niet alleen interessant vanwege de korte termijnen, maar tevens dat je eenvoudig kunt wisselen van auto na het vastgestelde termijn. Zo kunt u bijvoorbeeld 5x per jaar in de nieuwste modellen rijden! Zo weet u zeker dat u altijd voorzien bent van de laatste snufjes, de nieuwste modellen en in stijl aankomt bij uw zakenrelaties of klanten.

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent diverse leasecontracten of short lease? Bekijkt u dan de links in dit artikel en neem contact op! Heeft u vragen over de inbegrepen onderdelen? Neemt u dan tevens contact op met onze klantenservice.