Bokshandschoenen

Bokshandschoenen zijn handschoenen die worden gebruikt bij het spelen van de b okssport . De bokshandschoen beschermt de hand tegen b lessures. In 1868 werden onder de auspiciën van John Sholto Douglas, de 9e Markies van Queensberry, een aantal regels opgesteld voor boksen waarin het dragen van de handschoen verplicht werd gesteld. Die regels verwerden tot een soort algemene basisregels voor de bokssport. [ 1]
Bokshandschoenen zijn zachter en ronder dan de handschoenen die worden gebruikt bij onder andere Kickboksen , San Shou en Thaiboksen. De hardere, compactere en plattere handschoenen die bij die sporten worden gedragen, mogen bijvoorbeeld niet gebruikt worden bij training met een bokszak, omdat ze de bokszak kunnen beschadigen.
Maten
Er zijn verschillende maten bokshandschoenen. De maat van bokshandschoenen is gebaseerd op het gewicht, uitgedrukt in Oz (ounce), waarbij 1 ounce = 28,349 gram.
Omdat elke sporter hoort te trainen met bokshandschoenen die in verhouding zijn tot zijn of haar gewicht, wordt de maat van de bokshandschoenen bepaald aan de hand van het lichaamsgewicht van de sporter. Hierbij kan als uitgangspunt worden genomen dat voor elke 5 kg lichaamsgewicht 1 Oz wordt berekend
Wat zijn de beste bokshandschoenen?
Natuurlijk is er niet 1 bepaalde bokshandschoen de beste. wel is het zo dat bokshandschoenen.guru een verzameling heeft van bokshandschoenen die de beste prijs kwaliteit verhouding met zich mee brengen. Ze hebben veel verschillende modellen voor jong en oud. Ook zijn er veel verschillende kleuren en maten aanwezig. En om daar nog eens een schepje bovenop te doen hanteert bokshandschoenen.guru ook nog eens de snelste levertijd.

Werkschoenen
Bedrijfskleding.Guru heeft de beste werkschoenen merken voor u geselecteerd. Wij hebben gekeken naar de duurzaamheid, uitstraling, beschikbaarheid en prijs van al onze werkschoenen. Al onze werkschoenen zijn binnen 1-3 werkdagen geleverd en bij ons kunt u werkschoenen kopen in elke soort. Budget- en Topline werkschoen merken zijn allemaal bij ons verkrijgbaar! Genieten van de beste prijs? Alle werkschoenen boven de 50,- euro versturen wij gratis! Ook bieden wij u de laagste prijs op alle merken, neem daarom snel een kijkje op: werkschoenen
Werkbroeken
Een grote zoektocht van elke werkende, de juiste werkbroek voor het juiste werk. Elke werkbroek heeft zijn eigen voor en nadelen, de een is dikker dan de andere, meer zakken, brandwerend of antistatisch. Er zijn zo verschrikkelijk veel verschillende werkbroeken dat het lastig kiezen wordt. Daarom hebben we van elke werkbroek apart opgeslagen wat de unieke kenmerken zijn. U kunt door middel van ons filter de perfecte werkbroek voor uw omstandigheden vinden, te kiezen uit de best beschikbare merken!
Overalls
Draagt u liever een overall dan een werkbroek? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij hebben de beste overalls van de beste merken in het assortiment, en dat voor de beste prijs! Boven de 50 euro verzenden we alle overalls gratis naar u toe en kunt u genieten van de juiste overall voor de specifieke werkomstandigheden waarin u zich bevindt. Gebruik ons filter om de eisen aan uw overall duidelijk te maken en de keuzemogelijkheden wat te beperken. Wij hebben de overalls van Tricorp, HaVeP en Helly Hansen!
Bedrijfskleding.Guru
Behalve werkschoenen, werkbroeken en overalls bieden wij u ook nog werkjassen, t-shirts, polo’s, vesten, truien, overhemden en verschillende bijpassende accessoires.
Wilt u zelf eens een kijkje nemen tussen het grote assortiment?
Of profiteren van de laagste prijs op Grisport? Klik op de link hierboven. www.vvv-wymbrits.nl